Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (November-December 2019) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

In de eerste reportage Dansen voor de god van de gierst, gaat Eva-Maria Werner op bezoek bij de Tsou in Taiwan. Voor deze bevolkingsgroep is het geen probleem hun traditionele cultuur te verbinden met het christelijke geloof. Eenmaal per jaar vieren zij hun stamfeest ‘Mayasvi’. Een hele dag en nacht lang zingen en dansen de Tsou en dragen daarbij hun kleurrijke klederdracht.

De tweede reportage Bitterzoete chocolade komt uit Ivoorkust. Het West-Afrikaanse land is met twee miljoen ton per jaar wereldwijd de grootste producent van cacao. Het grootste deel daarvan verbouwen keuterboeren, die er amper van kunnen leven. Maar de regering wil daar iets aan gaan doen.

Verder vindt u in deze uitgave vier verhalen van mensen die vertellen waar zij God vinden. En in het artikel Franciscus: “Ik kom als pelgrim”, vertelt Geert van Dartel over de reis van de paus naar Bulgarije, Noord-Macedonië en Roemenië in mei van dit jaar.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD. 32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.

kies een optie*:

Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

* = verplicht veld

 

Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Antwoordnummer 1434, 2509 WB Den Haag (geen postzegel nodig). Of via missio@missio.nl.

Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Laan van Nieuw Oost-Indië 191, 2593 BN Den Haag) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.