Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (mei-augustus 2020) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

In de eerste reportage In Niemandsland, kunt u lezen over vluchtelingen uit Zuid-Soedan die hun toevlucht gezocht hebben in Oeganda. In Adjumani, de minst ontwikkelde regio in het noorden van het land, bestaat twee derde van de bevolking uit vluchtelingen – en elke dag stromen nieuwe de grens over. Oeganda wijst niemand af. Maar iedereen opnemen is een krachttoer. 

De tweede reportage Benedendeks vertelt over de werkomstandigheden van het personeel op de grote cruiseschepen. Zeemanspastoor Simon Boiser noemt het moderne slavernij.

In deze dubbeldikke uitgave hebben we een derde reportage en die komt uit Ghana, Pastor in het Venetië van Afrika. Redacteur Franz Jussen ging op weg met pastor Anthony Assebiah in het zuidwesten van Ghana. Pastor Anthony vertelt onder andere over het geloof in de helende kracht van het gebed.

Ook vindt u in deze uitgave een interview met Mali Ole Kaunga, die zich inzet voor de rechten van de Masai. En een achtergrondartikel over de positie van de broeders (niet-gewijde religieuze mannen) in onze kerk.

 

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD. 32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.

kies een optie*:

Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

* = verplicht veld

 

Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Antwoordnummer 1434, 2509 WB Den Haag (geen postzegel nodig). Of via missio@missio.nl.

Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Laan van Nieuw Oost-Indië 191, 2593 BN Den Haag) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.