Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (September-Oktober 2019) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Deze editie is ook online als e-magazine te bekijken. Klik hier.

Met deze maand o.a.:

In deze speciale uitgave vanwege de Wereldmissiemaand vindt u twee reportages uit Noordoost-India. Dit gebied staat centraal in de campagne van Missio. De donkere kant van de theeplantages vertelt over de minder vrolijke kanten van de theehandel in de deelstaat Assam. Mensenhandelaren buiten de wanhopige situatie van veel theeplukkers uit. Daartegen komen religieuze zusters in beweging. Zij maken de mensen bewust van de gevaren en leren hen hoe ze voor hun rechten kunnen opkomen.

De tweede reportage Het zwarte goud komt uit de deelstaat Meghalaya. Duizenden mensen riskeren hun leven in de illegale kolenmijnen in India. De meesten zijn arme migranten uit Nepal en Bangladesh. Zuster Blinda probeert hen ondanks de hopeloze situatie te helpen.

Maar deze uitgave biedt nog veel meer. Zo kunt u een verslag lezen van Geert van Dartel over zijn recente reis naar Syrië. En we hebben een interview met Ernst Ulrich von Weizsäcker, de erevoorzitter van de Club van Rome.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD. 32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.

kies een optie*:

Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

* = verplicht veld

 

Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Antwoordnummer 1434, 2509 WB Den Haag (geen postzegel nodig). Of via missio@missio.nl.

Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Laan van Nieuw Oost-Indië 191, 2593 BN Den Haag) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.