Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (September-Oktober 2020) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

In dit nummer vindt u twee artikelen die direct te maken hebben met de Wereldmissiemaand en het thema Gelukkig de vredestichters. De eerste reportage Bruggenbouwster vertelt over Fatouma Marie-Thérèse Djibo die zich in Niger volop inzet voor de dialoog tussen christenen en moslims. In het artikel Stemmen van hoop vertellen zusters en priesters hoe zij hun werk doen in tijden van corona.

In de reportage De eeuwige vlucht leest u over het lot van de Rohingya. Zij leven in het zuidoosten van Bangladesh in een van de grootste vluchtelingenkampen ter wereld. Ze zijn verdreven uit hun thuisland Myanmar. Ze hebben verschrikkelijke dingen beleefd en niemand weet wat er van hen terecht zal komen.

Daarnaast besteden wij in deze Kerk Wereldwijd ook aandacht aan het debat omtrent racisme. In een interview met regisseuse en schrijfster Mo Asumang vertelt zij over haar ontmoetingen en gesprekken met racisten. En Eduard Kimman gaat dieper in op slavernij en hoe om te gaan met het verleden.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD. 32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.

  kies een optie*:

  Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

  * = verplicht veld

   

  Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Antwoordnummer 1434, 2509 WB Den Haag (geen postzegel nodig). Of via missio@missio.nl.

  Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Laan van Nieuw Oost-Indië 191, 2593 BN Den Haag) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.