Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (maart-april 2020) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

In de eerste reportage Pioniers van de hoop, kunt u lezen over zuster Marie Catherine Kingbo in Niger. In dit overwegend islamitische land zet zij zich in voor dialoog en ontwikkeling en schuwt daarbij heikele onderwerpen zoals vrouwenbesnijdenis niet. En ze heeft succes met haar aanpak. 

De tweede reportage komt uit India en gaat over de lucratieve handel in menselijk haar. Arme pelgrims komen naar de tempel om hun haren te offeren. Handelaren laten de haren zuiveren en verwerken, vaak met behulp van kinderarbeid. Broeder Victordass is een hulpprogramma gestart.

Ook vindt u in deze uitgave een boeiend interview met Denis Mukwege. Deze gynaecoloog werkt in een van de gevaarlijkste gebieden ter wereld: het oosten van de Democratische Republiek Congo. Voor zijn hulp aan de slachtoffers van seksueel geweld ontving hij de Nobelprijs voor de Vrede.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD. 32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.

kies een optie*:

Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

* = verplicht veld

 

Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Antwoordnummer 1434, 2509 WB Den Haag (geen postzegel nodig). Of via missio@missio.nl.

Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Laan van Nieuw Oost-Indië 191, 2593 BN Den Haag) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.