Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (Januari-Februari 2020) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

In de eerste reportage Vogelvrij, vervolgd, gered, vertelt Franz Jussen over een diepgeworteld bijgeloof in Ghana: hekserij. Onschuldige kinderen, veelal geboren met een lichamelijke of geestelijke beperking, worden beticht van hekserij en zijn hun leven niet zeker. Zuster Stan biedt deze kinderen een veilig thuis. 

De tweede reportage komt uit Rwanda en gaat over het grote probleem van plastic afval. Terwijl in Nederland en Europa nog over een verbod op plastic zakken wordt gediscussieerd, is Afrika al verder. Als eerste land van het continent heeft Rwanda in 2005 een verbod ingevoerd. Wenceslas Habamungu in Kigali vertelt over zijn recyclingbedrijf.

Ook vindt u in deze uitgave een interessant interview met Patricia Gualinga, behorend tot de Kichwa-stam in Ecuador, die als een van de twintig inheemsen aanwezig was bij de synode over de Amazone.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD. 32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.

kies een optie*:

Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

* = verplicht veld

 

Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Antwoordnummer 1434, 2509 WB Den Haag (geen postzegel nodig). Of via missio@missio.nl.

Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Laan van Nieuw Oost-Indië 191, 2593 BN Den Haag) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.