Nieuwsbrief oktober 2013

 

Beste lezer,

Het team van Missio kan met tevredenheid terugzien op een geslaagde ontmoetingsdag bij de start van Wereldmissiemaand. Levendige gesprekken en inspirerende inleidingen kenmerkten de dag. U leest er meer over in deze nieuwsbrief.
Er is nog meer te melden over Wereldmissiemaand. Zoals u weet wordt dit over de hele wereld gevierd. We laten u graag zien hoe men dat doet in AustraliŽ en MongoliŽ.
Ook onze paus heeft elk jaar een boodschap voor Missiezondag. Enkele citaten uit de eerste boodschap van paus Franciscus hebben wij in de nieuwsbrief opgenomen.
Tot slot maken wij u graag attent op onze geheel vernieuwde website voor kinderen: www.missiokids.nl Illustrator Sander de Fouw en webmaster Nick Zwart hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om de site voor Wereldmissiemaand de wereld in te kunnen sturen.

Met vriendelijke groet,
de redactie
 Geslaagde ontmoetingsdag
Op zaterdag 28 september jl. werd het startsein gegeven voor de Missio Wereldmissiemaand. In een gevarieerd programma werd aandacht gevraagd voor de Kleine Christelijke Gemeenschappen in Tanzania.
Lees verder

 


 

Missiezondag Wereldwijd
Op 20 oktober vieren alle katholieken over de hele wereld Missiezondag. Ieder doet dat op een heel eigen manier en met een eigen accent. Hoe ziet Missiezondag er aan de andere kant van de wereld uit?
Lees verder

 Missiokids
Een nieuwe website van Missio voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Ook over Wereldmissiedag van de kinderen.
Lees verder

 

 


 Boodschap van de paus

In zijn eerste boodschap voor Wereldmissiedag roept paus Franciscus ons op moedig te getuigen van ons geloof in Christus. Met respect voor de vrije keuze van de mens worden wij aangespoord het evangelie te verkondigen.
Lees verder