Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (maart-april 2019) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

Een reportage uit de Filippijnen. Onder de titel ‘In een zee van afval’ wordt het schrijnende verhaal verteld van Charles die op de waarschijnlijk smerigste plek op de wereld woont: een sloppenwijk in het water aan de rand van Manila. Met het verzamelen van afval probeert hij zich in leven te houden. Maar er gloort een beetje hoop.

De tweede reportage komt uit Irak. Nu de terreurbeweging IS binnenkort geschiedenis lijkt te zijn, keren de christenen langzaam terug naar hun stad of dorp in de vlakte van Nineve. Na hun vlucht willen de weinig overgebleven christenen een nieuw begin maken. Het is wellicht de laatste poging.

Verder in dit nummer een achtergrondartikel over missie dat de vraag stelt: Missie tot elke prijs? En een artikel over de schrijver Nikos Kazantzakis en zijn zoektocht naar God.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD. 32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.  

kies een optie*:

Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

* = verplicht veld

 

Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Antwoordnummer 1434, 2509 WB Den Haag (geen postzegel nodig). Of via missio@missio.nl.

Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Laan van Nieuw Oost-Indië 191, 2593 BN Den Haag) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.