Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (januari-februari 2019) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

Een reportage uit Ethiopië. Pastoor Tesfaye Petros werd door veel mensen voor gek verklaard, toen hij verzocht om uitgerekend in de crisisregio Gambella in Ethiopië ingezet te worden. Maar tot op heden heeft hij geen spijt van zijn missie in het grensgebied met Zuid-Soedan.

De tweede reportage komt uit Brazilië. Veel jongeren aan de randen van de steden in Brazilië dealen drugs. Ook in de stad Leme. Op het platteland verliezen de mensen hun werk. In de stad zoeken ze naar nieuwe perspectieven. De Zusters van de heilige Maria Magdalena Postel steunen jonge mensen, zoals Janete wier verhaal u in deze Kerk Wereldwijd kunt lezen.

Verder in dit nummer een achtergrondartikel over ondernemende vrouwen in Afrika, zonder wie de economie op dit continent in elkaar zou storten en een interview met Winston Ruddle die kunstenaars in Afrika opleidt.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD.

32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.

 

kies een optie*:

Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

* = verplicht veld

 

Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Antwoordnummer 1434, 2509 WB Den Haag (geen postzegel nodig). Of via missio@missio.nl.

Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Laan van Nieuw Oost-Indië 191, 2593 BN Den Haag) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.