Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (november-december 2018) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

Een reportage uit Gambia. De allerarmsten van Gambia verlaten in groten getale hun land richting Europa. Zo ook de zoon van Fatima Kebbeh. Zij vertelt het verhaal van haar zoon, die tijdens de vlucht spoorloos is verdwenen.

De tweede reportage komt uit Taiwan. In het hoog geïndustrialiseerde Aziatische land willen jonge vrouwen zich niet meer in het traditionele gezinsmodel laten dwingen. Ze kiezen voor een carrière in plaats van kinderen en het huishouden. De mannen gaan ondertussen in het buitenland op zoek naar een bruid – met verreikende gevolgen.

Verder in dit nummer een achtergrondartikel over de zaligverklaring van de monniken van Tibhirine en een artikel over waarom iconen worden gewijd.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD.

32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.

 

kies een optie*:

Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

* = verplicht veld

 

Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Antwoordnummer 1434, 2509 WB Den Haag (geen postzegel nodig). Of via missio@missio.nl.

Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Laan van Nieuw Oost-Indië 191, 2593 BN Den Haag) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.