Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (mei-juni 2018) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

Een reportage uit Rwanda. Het land stuit met de groei van de bevolking in toenemende mate op zijn grenzen. Met een programma voor natuurlijke gezinsplanning helpt de katholieke kerk jonge paren de grootte van hun gezin zelf te bepalen.

Een tweede reportage komt uit Israël. Daar verblijven veel vluchtelingen uit Eritrea en Zuid-Soedan. Velen zijn er illegaal en hen dreigt nu uitzetting.

Verder in dit nummer een verslag van een ongewoon experiment in Afrika: maandelijks ontvangen zo’n 12.000 mensen in het landelijke Kenia een vast bedrag, jarenlang en bijna zonder voorwaarden. Een Amerikaanse organisatie wil testen of een dergelijk basisinkomen beter is dan de traditionele vorm van ontwikkelingshulp.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD.

32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.

 

kies een optie*:

Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

* = verplicht veld

 

Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Antwoordnummer 1434, 2509 WB Den Haag (geen postzegel nodig). Of via missio@missio.nl.

Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Laan van Nieuw Oost-Indië 191, 2593 BN Den Haag) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.