Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (mei-juni 2019) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

Een reportage uit Vietnam: De lange schaduw van de oorlog. De Vietnamoorlog is al 44 jaar voorbij. Maar nog altijd worden mensen met beperkingen geboren, die te maken hebben met de inzet van het ontbladeringsmiddel ‘Agent Orange’. Ze leven weggestopt in bittere armoede. Zuster Thi Anh Tran probeert hun levensomstandigheden te verbeteren.

De tweede reportage komt uit Oeganda. Als elfjarige wordt Evelyn Amony door de terreurmilitie LRA ontvoerd. Als ze 14 is, maakt Joseph Kony, de meest gezochte warlord ter wereld, haar tot zijn echtgenote. Elf jaren brengt ze met deze massamoordenaar door in het oerwoud en krijgt drie kinderen van hem. In Kerk Wereldwijd leest u haar verhaal.

Ook kunt u  in dit nummer een indringend achtergrondartikel lezen over misbruik van nonnen. Ook deze misdaden zijn al decennia bekend bij de Kerk, net als het seksueel misbruik van minderjarigen. En ook hier heeft de Kerk gezwegen. Pas langzaam komt dit schandaal aan het licht.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD. 32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.  

kies een optie*:

Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

* = verplicht veld

 

Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Antwoordnummer 1434, 2509 WB Den Haag (geen postzegel nodig). Of via missio@missio.nl.

Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Laan van Nieuw Oost-Indië 191, 2593 BN Den Haag) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.