Kerk Wereldwijd

De nieuwe Kerk Wereldwijd (juli-augustus 2018) is uit!
32 pagina’s missie- en kerknieuws met eigen
reportages met foto’s uit de derde wereld.
Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie
uit de wereldkerk.

Met deze maand o.a.:

Een reportage uit Kenia. Aan het Turkanameer in het uiterste noorden van Kenia is de geschiedenis van de mensheid vermoedelijk begonnen. De levenswijze van de herders en vissers die er nu wonen, wordt echter bedreigd. Het meer droogt langzaam uit.

Een tweede reportage komt uit Vietnam. Hoe is het om katholiek te zijn in een socialistisch land? De seminaries en noviciaten zijn vol, evenals de vieringen op zondag. Maar is er echt sprake van godsdienstvrijheid, zoals in de grondwet is vastgelegd?

Verder in dit nummer een interview met de bekende regisseur Wim Wenders, die een film heeft gemaakt met paus Franciscus. En een verhaal over een missionaris, pater Anton Mulderink, die na 57 jaar in Papoea-Nieuw-Guinea terugkeert naar huis.

Word abonnee

Verruim uw blik en gun uzelf, een familielid of vriend(in) een abonnement op KERK WERELDWIJD.

32 pagina’s kerk- en missienieuws met reportages en foto’s uit de derde wereld. Inspirerende verhalen en achtergrondinformatie uit de wereldkerk. Kerk Wereldwijd verschijnt 6 x per jaar. Een abonnement kost 10 euro per jaar, bij automatische incasso.

 

kies een optie*:

Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en geef hierbij toestemming tot automatische incasso van het abonnementsgeld.Ik neem een abonnement à 10 euro op Kerk Wereldwijd tot wederopzegging en ontvang een acceptgirokaart (extra kosten 1 euro).Ik vraag een gratis proefnummer aan (laatste uitgebrachte nummer).

* = verplicht veld

 

Missio Pauselijke Missiewerken legt uw gegevens vast overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We kunnen deze gebruiken om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Indien u daar geen prijs op stelt, kunt u ons dit schriftelijk kenbaar maken: Missio, Antwoordnummer 1434, 2509 WB Den Haag (geen postzegel nodig). Of via missio@missio.nl.

Door dit formulier te versturen, geeft u toestemming aan Missio/PMW (Laan van Nieuw Oost-Indië 191, 2593 BN Den Haag) het abonnementsgeld (10 euro) van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank voor de voorwaarden.