Nieuwsbrief augustus 2011
Langzamerhand keren de meesten van ons terug van vakantie. In enkele regio’s zijn de scholen al weer begonnen.
Bij Missio zijn wij druk bezig met de Wereldmissiemaand van oktober, met dit jaar Vietnam als centraal aandachtspunt. Op 10 september is onze jaarlijkse ontmoetingsdag, waarvoor u van harte bent uitgenodigd. U leest er meer over in deze nieuwsbrief.
En bent u binnenkort eens in de buurt van Amersfoort, dan raden wij u aan een kijkje te nemen in Museum Flehite. Daar is een mooie en bijzondere tentoonstelling over Maria te zien.
 


Materialen Wereldmissiemaand
De materialen voor Wereldmissiemaand zijn onlangs verstuurd: poster, kinderkrant, spaarzakje, parochiekrant en bladwijzer. Alle materialen kunt u kosteloos bijbestellen. Dat geldt tevens voor de liturgieboekjes voor Wereldmissiedag van de kinderen en Missiezondag.
© Missio Austria / ThonhauserSpeciaal willen wij u wijzen op de Missio Kinderkrant en de Missio Parochiekrant: dé ideale manier om in korte tijd veel over Vietnam te weten te komen.

Op de website staan nog extra materialen die u kunt downloaden: een artikel voor het parochieblad, illustratiebanners en extra informatie over Vietnam.


Missio – Bijeenkomst op 10 september
VietnamOp de jaarlijkse ontmoetingsdag van Missio zal pastor Thanh Ta uit Zevenaar een lezing geven over zijn geboorteland Vietnam.
U bent van harte welkom op zaterdag 10 september te Utrecht. U kunt zich nog aanmelden voor de bijeenkomst:
Telefoon 070 – 304 74 44
e-mail: missio@missio.nl


Tentoonstelling Maria
Museum Flehite in Amersfoort wijdt deze zomer een uitgebreide tentoonstelling aan Maria. Door kunst, objecten, foto’s en film wordt haar verhaal, en dat van de mensen die zij beroert, in beeld gebracht. Bij de tentoonstelling verschijnt het eenmalige glossy tijdschrift Maria.